News Ticker

Θετικός στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών ο δήμαρχος Βριλησσίων- Συνέντευξη στον Επικοινωνία FM

Θετικά διακείμενος στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, που δόθηκε σε διαβούλευση προς όλους τους αιρετούς της Χώρας, δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.
«Λύνει αρκετά ζητήματα, κυρίως όσον αφορά αποσπάσεις και μετατάξεις υπαλλήλων, αλλά και των ένδικων μέσων», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βριλησσίων.
Ο κ. Μανιατογιάννης αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής του αρχής στα 2 χρόνια της θητείας του, εστιάζοντας στο θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων, των αντιπλημμυρικών έργων, της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη και στην ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής.
Επιπλέον, ο δήμαρχος Βριλησσίων δήλωσε ικανοποιημένος τόσο από τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, όσο και από τους εργαζόμενους του δήμου του.


Τέλος, ο κ. Μανιατογιάννης κάλεσε τους δημότες του και όχι μόνο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος στο δημοτικό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη, μέχρι τις 15 Ιουλίου και από 22 Αυγούστου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.
«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 9.00-11.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μανιατογιάννη.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.