News Ticker

Χειροπέδες ξανά στη “μάγισσα” της Βαρυμπόμπης

Φρικτές μνήμες ξύπνησαν προ ημερών στα δικαστήρια, όταν έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης της λεγόμενης “μάγισσας” της Βαρυμπόμπης.

Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν η αστυνομία συνέλαβε μία γυναίκα και τον γιο της στη Βαρυμπόμπη, η οποία εκμεταλλευόντουσαν οικονομικά μία απογοητευμένη γυναίκα στα ερωτικά της και με “μάγια, ξόρκια” και άλλους τέτοιους τσαρλατανισμούς της αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το δράμα για τη γυναίκα με πανεπιστημιακή μόρφωση είχε ξεκινήσει το 2003, όταν είχε αποτανθεί στη “μάγισσα” της Βαρυμπόμπης για να τις δώσει λύσεις στα συναισθηματικά της προβλήματα. Για 10 ολόκληρα χρόνια εκείνη και ο γιος της, την εκμεταλλεύονταν και της είχαν αποσπάσει συνολικά 70.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι δύο απατεώνες είχαν φτάσει στο σημείο να της λένε πως τα μάγια είναι τόσο δυνατά που θα πρέπει να λάβει μέρος και η ίδια σε διάφορες περίεργες τελετές, που περιελάμβαναν και σεξουαλικές περιπτύξεις.

Μετά από 10 χρόνια η γυναίκα προσπάθησε να ξεκόψει από τους “μάγους” μάνα και γιο και τότε αυτοί άρχισαν να την εκβιάζουν πως θα ενημερώσουν τους φίλους και συγγενείς για αυτές τις τελετές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και οπτικοακουστικό υλικό.

Τότε, το 2013 μάνα και γιος μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν, αλλά εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την περασμένη εβδομάδα που έγινε η δίκη.

Στη δίκη η 63χρονη πλέον “μάγισσα” της Βαρυμπόμπης και ο 42χρονος γιο της δεν εμφανίστηκαν και έτσι καταδικάστηκαν με δώδεκα χρόνια φυλάκιση, αλλά ερήμην.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας μετά από έρευνες του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο φυγόποινους και τους συνέλαβαν.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.