Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι της Wind, με στόχο, όπως λένε, να στείλουν το μήνυμα στη διοίκηση πως διαμαρτύρονται για την μη υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης, και σε επικείμενες απολύσεις.

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων καλεί σε μαζική συμμετοχή στην παρέμβαση στις 10 π.μ. στα κεντρικά γραφεία της WIND στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 66, με σύνθημα “Ενωμένοι με το Σωματείο μας συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε”.

Σημείο προσυγκέντρωσης είναι το κτίριο της Λ. Αθηνών, στις 9 π.μ

Συγκεκριμένα “η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στη Wind συνήλθε στις 13/10/2015, εξέδωσε ψήφισμα σχετικά με τα αιτήματα ως προς την υπογραφή Ε.Σ.Σ.Ε και τις απολύσεις και αποφάσισε τα εξής

– Επίδοση του ψηφίσματος από τους εργαζόμενους και το διοικητικό συμβούλιο στη Διεύθυνση του HR, στο πλαίσιο παράστασης διαμαρτυρίας την Τετάρτη 21/10. Για το σκοπό αυτό προκήρυξε στάση εργασίας την ίδια μέρα, 08.00-12.00.

– Απεργία για την υπογραφή Ε.Σ.Σ.Ε. και τις απολύσεις σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

– Στάση εργασίας στις 12/11/15, 9.00-15.00 για τη στήριξη της συναδέλφου και μέλους του δ.σ. Όλγας Κολιούση. Στις 12/11 εκδικάζεται η υπόθεση της δίωξης εις βάρος της συναδέλφου από την εταιρία.

– Σύνταξη ερωτηματολογίου με θέμα την ΕΣΣΕ, τις εργασιακές συνθήκες και το Σωματείο.

Είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη οι εργαζόμενοι

– Να συσπειρωθούμε στο Σωματείο ώστε να αντισταθούμε πιο οργανωμένα και συλλογικά στις απολύσεις και στην επιδείνωση των εργασιακών συνθηκών

– Να δραστηριοποιηθούμε και συμμετέχουμε ενεργά στις κινητοποιήσεις ώστε αυτό που επιθυμούμε και σκεφτόμαστε για την εργασιακή συνθήκη να μετασχηματιστεί σε ηχηρό μήνυμα προς τη Διοίκηση

– Να μην απελπιζόμαστε, να μην γινόμαστε παθητικοί δέκτες των όσων συμβαίνουν εντός και εκτός δουλειάς.

– Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε το παρόν και το μέλλον που αξίζει σε εμάς και στους δικούς μας ανθρώπους.

Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Μαρούσι την Τετάρτη 21/10/15 με στάση εργασίας 8.00-12.00, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η επίδοση του ψηφίσματος της Γενικής Συνέλευσης”.